Intergamma
Werken voor drie formules, in twee talen, met een gedeelde webomgeving. Bij Intergamma hebben we als #Team User Delight voor Gamma Nederland, Gamma België en Karwei de gebruiker mogen vertegenwoordigen op alle digitale omgevingen.
Werken voor drie formules, in twee talen, met een gedeelde webomgeving. Bij Intergamma hebben we als #Team User Delight voor Gamma Nederland, Gamma België en Karwei de gebruiker mogen vertegenwoordigen op alle digitale omgevingen.
Als ik aan een website werk, geef ik aan het begin van de samenwerking vaak mijn visitekaartje. Waarom? Omdat op de achterkant een spiekbriefje staat. Een paar tips die eigenlijk tijdens het hele proces van ontwikkeling van een nieuwe website of verbetering van iets bestaands in je hoofd moeten blijven zitten.
Ja, ik weet het, mijn website voldoet zeker niet aan alle usability guidelines en webdesign standaarden. Maar ik vind het veel interessanter om aan opdrachten met een groter bereik te werken dan mijn eigen website.
Als er wel een basis staat, maar je weet dat het echt nog wel beter kan… waar begin je dan? Op zoek naar kansen, de behoeften waar je nog niet in voorziet maar die eigenlijk wel horen bij wat je aanbied met customer journeys.
Het grote geheel, maar ook de kleine details, samen maken zij de user experience (UX). De uitstraling, structuur, tone-of-voice, interactieve elementen. De beste user experience voor je bezoeker creëren is een kwestie van samenwerken.
Een MVP met de uitstraling van een Porche. Als kwaliteit je kenmerk is, dan moet dat altijd zichtbaar zijn. Daarmee hoeft de eerste stap niet ontzettend groot te zijn en worden er nog steeds uitbreidingen, verbeteringen en waarde toegevoegd.
Beter zichtbaar worden in een veranderend zorg landschap. En ondertussen nieuwe doelgroepen aanspreken. Binnen een half jaar zijn de resultaten al zichtbaar en neemt de conversie toe.
Ziet jouw website er ook zo uit? Er staat van alles op, maar de doelen en lijnen zijn maar moeilijk zichtbaar?
Wat begon als een opdracht om de aanscherpte propositie door te voeren eindigde in een totaal nieuwe website, met sterk verbeterde focus.
Een platform opzetten voor de creatieve industrie binnen Europa. De verschillende Europese partners hun beschikbare tools laten inzetten, zonder vanuit functionaliteiten te denken, maar vanuit behoeften. Dat is een mooie uitdaging.
Naar aanleiding van een nieuwe visuele identiteit voor Sogeti, kwam de website ter sprake. Die had een nieuw design nodig, maar ook de structuur was volgens Sogeti wel aan vernieuwing toe.
Van een aantal projecten heb ik een uitgebreidere ‘case beschrijving’ gemaakt. Maar misschien ben je wel nieuwsgierig naar meer werk. Omdat ik liever tijd besteed aan het het verbeteren van de kwaliteit van nieuwe projecten dan gedaan werk te bespreken zal ik deze projecten alleen kort laten zien.
Eindelijk, de website staat online.
Het zal wel een bekend beeld zijn. Want meestal is het een aardige klus om een website af te krijgen.