Bij de loodgieter thuis lekt de kraan

26 september 2019 |

Ja, ik weet het, mijn website voldoet zeker niet aan alle usability guidelines en webdesign standaarden. Maar ik vind het veel interessanter om aan opdrachten met een groter bereik te werken dan mijn eigen website.

Liever iets gedaan dan wachten op perfectie.

Zo is mijn website jaren geleden live gagaan.
Ook ik wil als ontwerper een duidelijke (merk)uitstraling, met bijpassende huisstijl. En een perfect uitgewerkt webdesign. Maar gelukkig besef ik ook wat een MVP is, een Minimal Viable Product. Dus ja, de website is (nog steeds) niet af. Maar in de tussentijd ben ik in ieder geval wel vindbaar (je leest dit nu toch ;-).
En na de eerste paar iteraties van mijn website ben ik vol aan de slag gegaan met wat op dat moment de hoogste prioriteit had, meestal werk voor opdrachtgevers.

Dus gelukkig, deze website is geen afspiegeling van wat ik kan als UX/webdesigner. In het volgende bericht zal ik daar iets meer van laten zien.
Natuurlijk kan ik ook even langs komen om wat meer werk te laten zien dat ik de laatste tijd heb gemaakt voor o.a. GAMMA, Karwei, gezinshuis.com en Plutar.
Wanneer zal ik langs komen? Laat het maar weten.

Tags :