User experience design

7 augustus 2017 |

Wow! De totale user experience.
Dat is nogal wat.

Het grote geheel, maar ook de kleine details, samen maken zij de user experience (UX). De uitstraling, structuur, tone-of-voice, interactieve elementen, met veel van deze onderdelen kan ik helpen. En ik denk dat jij ook ideeën hebt over wat kan werken. De beste user experience voor je bezoeker creëren is een kwestie van samenwerken.

You can’t always get what you want…

En de meeste mensen waar ik mee werk waarderen dat aan mij. Als zij hun ideeën gewoon uitgevoerd willen hebben zonder lastige vragen, dan is een one-stop-website-shop meer dan voldoende. Maar om producten beter te maken zijn kritische vragen nodig, om duidelijk te krijgen wat nog verbeterd kan worden.

You get what you need.

Dus laten we het hebben over de snelle verbeter punten voor jouw huidige website of app. Of kiezen voor de grondige aanpak: Bepalen welke behoeften de bezoekers hebben, wat de website moet bereiken, welke uitstraling bij het merk past. Aan de hand van de bedrijfsstrategie design-principles bepalen. Dan kunnen er daarna snel schetsen, ontwerpen en prototypes gemaakt worden.
Door tijdig te testen, met gebruikers en op verschillende apparaten kunnen veel problemen op tijd opgelost worden, wat veel kosten bespaart in aanpassingen van het definitieve product.
Als de basis eenmaal staat voor een betrouwbare website of App, wordt het tijd voor de leuke details, de micro-interacties. Tijd om de beste user experience die er is neer te zetten.

Tags :